Microsoft Office 365 Support

360 Business Tool indeholder mulighed for at synkronise kalendere med Microsoft Exchange (og dermed videre i Outlook, iPhone, Android osv osv).

Du har indtil nu haft 3 muligheder

  • Egen Exchange Server
  • Hostet Exchange hos XDC
  • Hostet Exchange hos andre hostingudbydere

Vi anbefaler hosting hos XDC, da deres løsning kører klippestabilt og de har super support! Vi har masser af brugere der bruger andre hosting udbydere, og 360 Business Tool spiller selvfølgelig fint sammen med disse. Eneste krav er at de kører Exchange version 2010 service pack 1 eller nyere – og det gør alle seriøse udbydere.

Vi har idag tilføjet yderligere en mulighed

Office 365 er hostet direkte hos Microsoft, og det betyder at du kan få en hosted mail og kalender fra kun 25 kr/bruger/måned. Support og fleksibilitet er fuldt på højde med “rigtige” Exchange løsninger, og prisen er også meget lavere.

Vi har, sammen med udvalgte kunder, gennem de seneste 6 måneder kørt test af Microsoft Office 365 integrationen, og nu åbner vi op for at alle kunder kan benytte denne funktion.

Som altid er der ikke nogen ekstraudgifter for at benytte denne integration. Den er helt automatisk en del af de den pris pr bruger/måned du allerede betaler.